Ceremoniemeester op YOUR BIG DAY

Ceremoniemeester op YOUR BIG DAY

Vinden jullie het leuk om zelf jullie huwelijk te organiseren, maar kan je wel een Weddingplanner gebruiken om structuur te krijgen en ook oog voor detail heeft, dan is dit pakket wellicht iets voor jullie. 

Het is natuurlijk een hele eer als je wordt gevraagd om Ceremoniemeester te zijn. Maar wil je deze verantwoordelijkheid neerleggen bij een dierbaar familielid of een van je beste vrienden? Want ook zij moeten kunnen genieten! Let wel: het is een echt vak en hard werken. Je moet goed en snel kunnen schakelen, kunnen handelen als er iets fout gaat en vooral je hoofd koel houden. Ik als professional kan die zorgen uit handen nemen, zodat jullie en de gasten optimaal kunnen genieten van deze bijzondere dag!

Hoe ga ik te werk?

We plannen eerst een kennismakingsgesprek in. Het is belangrijk dat we een goed en fijn gevoel hebben bij elkaar. We gaan de komende periode elkaar veel toevertrouwen, dus een wederzijdse klik is belangrijk. Als die klik er is en we besluiten ervoor te gaan, dan gaan we een plan van aanpak opstellen. Zodat iedereen weet, wie en waar voor verantwoordelijk is. Maak een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Kosten standaard pakket € 1.950,- incl. BTW

Inclusief 

 • Een kennismakingsgesprek live of online ( max 2 uur )
 • Een plan van aanpak gesprek live of online met het bruidspaar (live of online)
 • Online omgeving waar we gezamenlijk toegang toe hebben.
 • Detailgesprek met bruidspaar. 
 • Een op maat gemaakt draaiboek
 • Bijhouden van RSVP’s en dieetwensen
 • Laatste detailbespreking op de locatie(s). 
 • Laatste detailbespreking met het bruidspaar
 • Ceremoniemeesterschap op YOUR BIG DAY
 • Het vaste aanspreekpunt voor het bruidspaar, gasten en alle leveranciers

Exclusief

 • Reis- en parkeerkosten
 • Huur materialen
 • Kosten leveranciers

Contact opnemen

Veel gestelde vragen

Twijfel je of je het plannen van jullie huwelijk uit handen wilt geven? Lees dan hieronder waarom ik jullie graag (op weg) wil helpen.

 

Voor ieder budget is er namelijk een oplossing en ik denk graag mee. Your big day heeft verschillende pakketten en kan je bijvoorbeeld alleen adviseren of je zelfs helemaal helpen met het organiseren van jullie droomhuwelijk! Dat is helemaal aan jullie. Ik heb veel ideeën, luister goed en kan de chaos omtrent het organiseren van een mega event zoals jullie bruiloft in goede banen leiden.

 

Een Weddingplanner zorgt namelijk dat er structuur is en helpt je om creatieve ideeën om te zetten naar realiteit.

Bovendien heb ik al een netwerk van betrouwbare leveranciers en onderhoud ik die contacten. Alle contacten met de door jullie gekozen leveranciers kunnen via Your big day gaan. Al het app en mailverkeer gaat dus helemaal langs jullie heen en kunnen jullie je dus op andere dingen focussen zoals het proeven van de taart, uitzoeken van de kleding, wie gaan we wel of niet uitnodigen, kiezen van het juiste menu met de lekkerste en beste wijnen en ga zo maar door. Your big day let op het budget en denkt aan de deadlines. Ik let ook op de spreekwoordelijke puntjes op de i en bedenken een plan b, wanneer net iets anders loopt dan gepland. Geen stress dus, gewoon optimaal genieten van Your big day! Een Weddingplanner neemt de zorgen en drukte dus van jullie over!

 

Klik hier als je interesse hebt in een vrijblijvend kennismakingsgesprek dan gaan we samen kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Ik kijk ernaar uit!

Ik adviseer om zeker 1 tot 1,5 jaar van te voren te beginnen met het uitzoeken van de locatie en leveranciers.

Zeker de weekenden en bijzondere data zijn snel volgeboekt. Je wil natuurlijk liever niet voor een 2e keus gaan…

Ook Your big day kan maar een beperkt aantal bruidsparen van dienst zijn, dus ook de Weddingplanner moet je tegenwoordig snel vastleggen. Ga je al eerder trouwen, dan kunnen wij zeker kijken of we samen tot een goede oplossing kunnen komen!

Het mooie van deze vraag is dat je dit helemaal zelf kan en mag bepalen. Een gemiddelde bruiloft kost (exclusief huwelijksreis) rond de €25.000 á €30.000. Aan de hand van jullie budget kan ik kijken wat de mogelijkheden zijn.

Er zijn namelijk tal van mogelijkheden voor ieders budget. Het aantal gasten is vaak een goede graadmeter voor hoe hoog de kosten uiteindelijk zullen. Als je voor een Weddingplanner kiest dan is het ook zeker de taak van een Weddingplanner om het afgesproken budget niet te overschrijden. Hiervoor gebruik ik eenvoudige tools en bespreek ik met het bruidspaar per onderdeel welk bedrag je wilt uitgeven.

Op mijn website onder het tabblad Services zie je mijn standaard pakketten die ik hanteer. Dit zijn bedragen inclusief BTW. Natuurlijk is veel ook maatwerk en kan ik ook een op maat gemaakte offerte voor jullie maken.

Na akkoord van de offerte doen jullie een aanbetaling om onze samenwerking te bevestigen.

Voor bedragen boven de €1500,- vraag ik om een aanbetaling van €1500,-

(alles onder de €1500,- betaal je in een keer).

 

De verdere betalingen stem ik af met jullie, wat het beste bij jullie past. Alle betalingen vinden plaats vóór de bruiloft. Alleen extra gemaakte kosten bereken ik op nacalculatie.

 

Waarom kiezen voor Your Big Day?

Het mooie is dat we dit samen gaan beslissen! Tijdens een vrijblijvend (gratis) kennismakingsgesprek kijken we of die wederzijdse klik er is. Het moet van beide kanten goed voelen, want we gaan elkaar in de aanloop naar jullie huwelijk veel toevertrouwen. Ik ben heel erg van een persoonlijke benadering en als die klik er is, dan ontstaat er altijd iets extra’s….. dan borrelt die passie op en dan gaan we voor goud!

Dit kan zeker! Wanneer het budget het niet toelaat om 1 van de standaard pakketten te boeken, heb ik ook andere opties om mijn ervaring met jullie te delen. Iedereen verdiend het om volledig te kunnen genieten van zijn/haar bruiloft. Ik kan vooraf jullie draaiboek controleren en mijn advies geven of jullie ook alleen op de huwelijksdag zelf assisteren.

Er is altijd ruimte voor maatwerk! Neem contact met mij op en dan kan ik kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Ja! Met een ontzettende lieverd! Hij geeft mij alle ruimte, zodat ik mijn vak in alle rust en met passie kan uitoefenen. Al bijna 20 jaar samen en 15 jaar getrouwd. Hij blijft altijd geboeid luisteren naar al mijn verhalen en uitdagingen en helpt mij waar nodig. Onze bruiloft was intiem en heel liefdevol. Ik heb nog maanden op die huwelijkswolk gezeten! Een bruiloft is toch ook zo waaaaanzinnig!!

Het mooie is dat we dit samen gaan beslissen! Na een vrijblijvend (gratis) kennismakingsgesprek gaan we kijken of die wederzijdse klik er is. Het moet van beide kanten goed voelen, want we gaan elkaar in de aanloop naar jullie huwelijk veel toevertrouwen. Ik ben heel erg van een persoonlijke benadering en als die klik er is, dan ontstaat er altijd iets extra’s….. Dan borrelt die passie op en dan gaan we voor goud! Klik hier voor het contactformulier.