Caroline Loos

Caroline Loos

  • Functie:Gecertificeerd Weddingplanner en eigenaresse van Your big day
  • Telefoonnummer:06-24313647
  • Email: [email protected]

Over mij:

Mijn naam is Caroline Loos en ik ben een absolute weddinglover! Zelf ben ik ook getrouwd met mijn grote liefde René en hou van mens en dier! Ik ben gek op lachen, goede wijnen, verse sushi, spelletjesavonden met familie en vrienden en dus op het leven… Een positief ingesteld mens die alles uit het leven haalt wat erin zit!

Op YOUR BIG DAY vieren we de liefde samen met de mensen om ons heen die van ons houden. Mooier kan het bijna niet toch? Ik blijf bij ieder huwelijk kippenvel krijgen en roep dan ook heel vaak: “I LOVE IT” of “Waaaaanzinnig!“

Mijn visie is dat je altijd een huwelijk kan organiseren dat persoonlijk is. Zodat jullie gasten achteraf zeggen: ja dit was typisch het huwelijk van …

Een huwelijk op het strand met de wind door je haren, een relaxte outdoor bruiloft met oudhollandse spelletjes, een roze huwelijk met drag queens of een Black Tie bruiloft bij een exclusief landgoed? Alles moet passen bij jullie als koppel en ik denk graag mee. Dat doe ik met oog voor detail, een dosis creativiteit en vol passie. Met mijn enthousiasme werk ik vol overgave als Weddingplanner. Ik ben openminded, sta voor alles open en niks is mij gek genoeg. Ik sta voor inclusiviteit en respect voor diversiteit (LHBTIQ+ vriendelijk).

Ben je nieuwsgierig naar mij geworden in wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik kan betekenen voor jou? Dan ben ik ook nieuwsgierig naar jullie! Wie zijn jullie? Wat vinden jullie belangrijk? Heb je al een bepaalde sfeer in gedachte? Laten we dan kijken of we elkaar kunnen vinden in waar we allemaal voor staan en of we dezelfde visie hebben.

Klik hier voor contact en wellicht kunnen we dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen. Als we een klik hebben met elkaar, dan maak ik graag een vrijblijvende en een op maat gemaakte offerte voor jullie.

Hopelijk zien we elkaar snel!

Lieve groet, Caroline

Neem vrijblijvend contact met mij op