Weddingplanner van A-Z

Weddingplanner A-Z

Jullie gaan trouwen! Dit moet 1 van de, ofwel de allermooiste dag, van jullie leven worden. De trouwbranche is groots en vaak ook meeslepend en waar begin je dan? Je ziet vaak door de bomen het bos niet meer door al die mogelijkheden. Als je moeite hebt met kiezen of überhaupt beslissingen nemen, dan wordt het behoorlijk spannend. Er komt zeker veel op jullie af, dat is een ding wat zeker is.

Als je daarnaast ook nog alle ballen hoog moet houden in zowel werk als privé, en nu ook nog een groots evenement zoals je eigen bruiloft moet organiseren, dan snap ik dat je mijn hulp wel kunt gebruiken.

Ik wil jullie graag helpen om jullie trouwdag perfect te laten verlopen, zodat het echt een dag wordt met een gouden randje. Ik heb een enorme passie voor bruiloften, mensen blij maken en wordt heel blij van structuur. Ik luister goed naar jullie wensen en doe er net een creatief sausje overheen. Maar jullie blijven beslissen! Ik help met een goede to do en checklist, met de budgetbewaking, een goed doordacht draaiboek en ik breng jullie in contact met de meest betrouwbare leveranciers. Loopt iets niet zoals gepland, dan zorg ik voor een plan B. Ik ontzorg jullie EN jullie familie en vrienden op jullie grote dag, zodat jullie alleen maar oog hebben voor elkaar en de liefde kunnen vieren, want de liefde… dat is toch het mooiste wat er is!

Voel je vrij om mij te benaderen via het contactformulier. Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we of we een gezamenlijke klik hebben. Dit is heel belangrijk, omdat we elkaar veel gaan toevertrouwen de komende periode. Ook leg ik dan mijn werkwijze uit en gaan we kijken wat het beste bij jullie past. Wat zijn jullie wensen en budget? Ik maak graag een op maat gemaakte en vrijblijvende offerte voor jullie. Zo krijgen jullie een goed beeld over wie wat gaat doen en wat het gaat kosten.

Prijsindicatie

Een volledige bruiloft laten organiseren door een Weddingplanner is echt maatwerk. Ik maak graag een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte voor jullie. Mijn minimum tarief voor het standaard pakket is € 3.000,- incl BTW. Gemiddeld genomen kost het organiseren van een A-Z huwelijk in Nederland minimaal 70 uur. Mijn uurtarief vanaf 70 uur is € 70,- per uur inclusief BTW. 

Wat ga ik sowieso voor jullie doen?

 • Een kennismakingsgesprek live of online (live of online van max. 2 uur)
 • Een op maat gemaakt Huwelijksplan met To do/checklist
 • Een online omgeving waar we gezamenlijk toegang toe hebben.
 • Locatiebezoek(en) incl (laatste) detailbesprekingen. 
 • Budgetbewaking
 • Een op maat gemaakt draaiboek
 • Contact onderhouden met leveranciers
 • Bijhouden van RSVP’s en dieetwensen
 • Ceremoniemeesterschap op YOUR BIG DAY
 • Het vaste aanspreekpunt voor het bruidspaar en de gasten

Exclusief 

 • Reis- en parkeerkosten
 • Huur materialen
 • Kosten leveranciers

Contact opnemen

Veel gestelde vragen

Twijfel je of je het plannen van jullie huwelijk uit handen wilt geven? Lees dan hieronder waarom ik jullie graag (op weg) wil helpen.

 

Voor ieder budget is er namelijk een oplossing en ik denk graag mee. Your big day heeft verschillende pakketten en kan je bijvoorbeeld alleen adviseren of je zelfs helemaal helpen met het organiseren van jullie droomhuwelijk! Dat is helemaal aan jullie. Ik heb veel ideeën, luister goed en kan de chaos omtrent het organiseren van een mega event zoals jullie bruiloft in goede banen leiden.

 

Een Weddingplanner zorgt namelijk dat er structuur is en helpt je om creatieve ideeën om te zetten naar realiteit.

Bovendien heb ik al een netwerk van betrouwbare leveranciers en onderhoud ik die contacten. Alle contacten met de door jullie gekozen leveranciers kunnen via Your big day gaan. Al het app en mailverkeer gaat dus helemaal langs jullie heen en kunnen jullie je dus op andere dingen focussen zoals het proeven van de taart, uitzoeken van de kleding, wie gaan we wel of niet uitnodigen, kiezen van het juiste menu met de lekkerste en beste wijnen en ga zo maar door. Your big day let op het budget en denkt aan de deadlines. Ik let ook op de spreekwoordelijke puntjes op de i en bedenken een plan b, wanneer net iets anders loopt dan gepland. Geen stress dus, gewoon optimaal genieten van Your big day! Een Weddingplanner neemt de zorgen en drukte dus van jullie over!

 

Klik hier als je interesse hebt in een vrijblijvend kennismakingsgesprek dan gaan we samen kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Ik kijk ernaar uit!

Ik adviseer om zeker 1 tot 1,5 jaar van te voren te beginnen met het uitzoeken van de locatie en leveranciers.

Zeker de weekenden en bijzondere data zijn snel volgeboekt. Je wil natuurlijk liever niet voor een 2e keus gaan…

Ook Your big day kan maar een beperkt aantal bruidsparen van dienst zijn, dus ook de Weddingplanner moet je tegenwoordig snel vastleggen. Ga je al eerder trouwen, dan kunnen wij zeker kijken of we samen tot een goede oplossing kunnen komen!

Het mooie van deze vraag is dat je dit helemaal zelf kan en mag bepalen. Een gemiddelde bruiloft kost (exclusief huwelijksreis) rond de €25.000 á €30.000. Aan de hand van jullie budget kan ik kijken wat de mogelijkheden zijn.

Er zijn namelijk tal van mogelijkheden voor ieders budget. Het aantal gasten is vaak een goede graadmeter voor hoe hoog de kosten uiteindelijk zullen. Als je voor een Weddingplanner kiest dan is het ook zeker de taak van een Weddingplanner om het afgesproken budget niet te overschrijden. Hiervoor gebruik ik eenvoudige tools en bespreek ik met het bruidspaar per onderdeel welk bedrag je wilt uitgeven.

Op mijn website onder het tabblad Services zie je mijn standaard pakketten die ik hanteer. Dit zijn bedragen inclusief BTW. Natuurlijk is veel ook maatwerk en kan ik ook een op maat gemaakte offerte voor jullie maken.

Na akkoord van de offerte doen jullie een aanbetaling om onze samenwerking te bevestigen.

Voor bedragen boven de €1500,- vraag ik om een aanbetaling van €1500,-

(alles onder de €1500,- betaal je in een keer).

 

De verdere betalingen stem ik af met jullie, wat het beste bij jullie past. Alle betalingen vinden plaats vóór de bruiloft. Alleen extra gemaakte kosten bereken ik op nacalculatie.

 

Waarom kiezen voor Your Big Day?

Het mooie is dat we dit samen gaan beslissen! Tijdens een vrijblijvend (gratis) kennismakingsgesprek kijken we of die wederzijdse klik er is. Het moet van beide kanten goed voelen, want we gaan elkaar in de aanloop naar jullie huwelijk veel toevertrouwen. Ik ben heel erg van een persoonlijke benadering en als die klik er is, dan ontstaat er altijd iets extra’s….. dan borrelt die passie op en dan gaan we voor goud!

Dit kan zeker! Wanneer het budget het niet toelaat om 1 van de standaard pakketten te boeken, heb ik ook andere opties om mijn ervaring met jullie te delen. Iedereen verdiend het om volledig te kunnen genieten van zijn/haar bruiloft. Ik kan vooraf jullie draaiboek controleren en mijn advies geven of jullie ook alleen op de huwelijksdag zelf assisteren.

Er is altijd ruimte voor maatwerk! Neem contact met mij op en dan kan ik kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Ja! Met een ontzettende lieverd! Hij geeft mij alle ruimte, zodat ik mijn vak in alle rust en met passie kan uitoefenen. Al bijna 20 jaar samen en 15 jaar getrouwd. Hij blijft altijd geboeid luisteren naar al mijn verhalen en uitdagingen en helpt mij waar nodig. Onze bruiloft was intiem en heel liefdevol. Ik heb nog maanden op die huwelijkswolk gezeten! Een bruiloft is toch ook zo waaaaanzinnig!!

Het mooie is dat we dit samen gaan beslissen! Na een vrijblijvend (gratis) kennismakingsgesprek gaan we kijken of die wederzijdse klik er is. Het moet van beide kanten goed voelen, want we gaan elkaar in de aanloop naar jullie huwelijk veel toevertrouwen. Ik ben heel erg van een persoonlijke benadering en als die klik er is, dan ontstaat er altijd iets extra’s….. Dan borrelt die passie op en dan gaan we voor goud! Klik hier voor het contactformulier.